16 septembrie 2011

Primele 6 luni!

Si am ajuns cu mogaldeata acasa...Camera ei era frumos aranjata si curata, iar ea era o mica minunatie. Cuminte, nu plangea decat daca ii era foame...La inceput se trezea la 3-4 ore, apoi, de la 3 saptamani a inceput sa doarma toata noaptea...Adormea la 9-10 seara si se trezea a doua zi la 9-10 dimineata.
Usor, usor, grimasele s-au transformat in zambete, iar zambetele intr-un raset minunat. Am inceput sa gangurim, apoi sa tipam, apoi sa facem vocalize. Apoi am spus MAMA, iar de 3 zile spunem TATA si NANA....Apoi am transformat lapticul in fructe, in supita si in branzica.
Gand de mama....sa iti auzi copilul spunand MAMA, sa il vezi cum interactioneaza cu tine, cum rade, cum zambeste strengareste in coltul gurii in timp ce tu te strambi mai rau ca la circ, cand ii canti ca sa adoarma si el se uita la tine si zambeste, cand il saruti si el iti zambeste , semn ca i-a placut ce ai facut si ar mai vrea, cand ii dai o jucarie noua si el rade incontinuu....sunt clipe de neimaginat, de neuitat...

Te iubesc si te voi iubi mereu!
Mama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu